Camp Munch utsettes til neste sommer

Vi er fryktelig lei oss for å måtte meddele at årets Camp Munch-kunstleir dessverre må utsettes til neste sommer på grunn av korona-viruset.

Med rekordmange søkere, som leverte innsendte arbeider av meget høy kvalitet, lå alt til rette for at de 20 unge kunsttalentene som ble plukket ut til å delta på årets leir skulle få en fantastisk sommer-uke i idylliske Løten. Men slik blir det dessverre ikke. Etter å ha gått noen runder, har arrangørene (Løten kommune og Fargefabrikken) landet på at det vil være uansvarlig å arrangere Camp Munch i år fordi det er helt umulig å gjennomføre leiren uten at det vil medfører økt smittefare.

Alle valgte å beholde plassen

Det gledelige er at alle de 20 ungdommene som fikk plass på årets camp har takket ja til å beholde plassen sin til neste sommer. Vi krysser også fingrene for at også de samme dyktige lærerne har mulighet til å bli med da slik at vi kan tilby det samme undervisningsopplegget med tegning og street art på timeplanen. Forhåpentligvis vil også Camp Munch 2021 arrangeres den siste uka i juni; altså fra søndag 20. juni til lørdag 26. juni.

Vi er så glade for at rekordmange søkte om å få delta på årets sommerleir – og vi skal gjøre alt for å gi neste års deltakere en uforglemmelig sommeruke i Edvard Munchs Løten neste sommer.