Meld deg på Camp Munch her

Er du kunstinteressert og mellom 13 og 20 år? Da er du hjertelig velkommen til å melde deg på Camp Munch via skjemaet under neste gang vi lyser ut ledige plasser. På grunn av korona har 2020-leiren blitt utsatt til 2022. Det vil derfor ikke lyses ut ledige plasser før våren 2024.

Til Camp Munch kommer kreative og kunstneriske ungdommer fra hele landet, med vidt forskjellige bakgrunner og interesser. Noen tegner og maler, mens andre lager gatekunst, skulpturer eller tar bilder – for å nevne noe.

Du melder deg på ved å svare på spørsmålene i skjemaet under. Der vil du også bli bedt om å sende oss én til tre bilder av kunsten du lager, sammen med en tekst som forklarer hvorfor nettopp du ønsker å delta på Camp Munch. Arbeidsprøvene du sender inn må vise oss hva det du liker å jobbe med, og gi et inntrykk av uttrykket og stilen din. Bildene sendes med filformat «jpg» og gis filnavn «ditt fornavn_etternavn_tittel». Under kan du se arbeidsprøvene som kom med søknadene til Camp Munch 2020. Vi håper du søker og gleder oss til å se akkurat ditt bidrag!

Her vil du snart finne søknadsskjemaet

Slik plukkes deltakerne ut

Etter søknadsfristen vil en kunstfaglig jury vurderer alle søknadene og bestemmer hvem som får de 20 plassene. Motivasjon, nysgjerrighet og interesse for kunstnerisk utvikling vektlegges. Juryen utarbeider også en venteliste med prioriterte kandidater som tilbys plass dersom noen av dem som først får tilbud om å delta takker nei.

Melding om opptak offentliggjøres til oppgitt mailadresse. Deltakeravgiften på 3500 kroner dekker mat, overnatting, undervisning, materiell, ekskursjon til Oslo og deltakelse på kveldsaktiviteter. Dersom betaling uteblir gis plassen videre til førstemann på venteliste.

Camp Munch arrangeres annethvert år. I 2022 vil vi arrangere camp for de som egentlig fikk plass i 2020. Eventuelt ledige plasser vil tilbys de som står på ventelista.