Se bilder fra Camp Munch

Bildet er fra minifestivalen som var siste dag av Camp Munch i 2018.

Camp Munch er en supersosial sommeruke der ungdommer fra hele landet møtes i Løten for å utvikle sitt kunstneriske talent. Se bilder og få et inntrykk av campen her!

#CampMunch på Instagram

#klevfosindustrimuseum #visithedmark#visitinnlandet#campmunch#edvardmunch #rsa_architecture #rsa_windows #loves_details #everything_imaginable
Camp munch på Løten er godt i gang.
#campmunch#forberedelser#godtigang#løten ellenedminson
Bli med på sommerens #campmunch for deg mellom 13-20 år  7.-14. august #munch på #løten #ådalsbruk Edvard Munchs barndomsparadis #grafikk #animasjon #glassmosaikk #akvarell ... Påmeldingsfrist 1. mars. Les mer på qulthus.no
Camp Munch hele uka. Her bor vi på Løten😃 på Rosenlund. #campmunch#løten#rosenlund#heleuka#sommer#utenfilter

Det er spennende å reise bort alene, møte nye mennesker, bli kjent med nye steder, lære nye ting, føle mestring og skape noe med hendene sine. Det oppstår virkelig en helt spesiell stemning og energi når 20 kreative ungdommer fra hele landet samles her i Løten – på Edvard Munchs fødested. Camp Munch har som mål å utvikle deltakernes kreative talent og inspirere til videre satsing på kunsten. I tillegg har vi stort fokus på det sosiale og det som skjer etter at «arbeidsdagen» er over. Her skal vi ha det gøy!

«Lærerikt! Sosialt! Kreativt!»

Med disse tre ordene oppsummerer tidligere Camp Munch-deltakere oppholdet i Løten. Kunstleiren har blitt arrangert to ganger tidligere og tilbakemeldingene fra ungdommene som deltok vitner om at de var svært fornøyd med både det faglige og sosiale innholdet:

«Lærerne brydde seg og hjalp oss å bli bedre, og det var gøy å jobbe med andre kunstnere og få feedback/hjelp»

«Likte veldig godt at vi fikk lære mye om Munch og dra på ekskursjon til Oslo»

«Maten var veldig bra og det var også veldig fint sosialt»

«Det var fascinerende å lære om trykk, og jeg skulle ønske leiren varte sommeren ut!»