Se bilder fra Camp Munch

Bildet er fra minifestivalen som var siste dag av Camp Munch i 2018.

Camp Munch er en supersosial sommeruke der ungdommer fra hele landet møtes i Løten for å utvikle sitt kunstneriske talent. Se bilder og få et inntrykk av campen her!

#CampMunch på Instagram

Vinduskunst av rim og speilbilde / Windows artwork made of frost and reflections
Camp munch på Løten er godt i gang.
#campmunch#forberedelser#godtigang#løten ellenedminson
Camp Munch hele uka. Her bor vi på Løten😃 på Rosenlund. #campmunch#løten#rosenlund#heleuka#sommer#utenfilter
Siste arbeidsdag av Camp Munch i dag. En super gjeng som har jobba med grafikk hele uka. Nå blir det Minifestival og utstillings åpning i morgen lørdag 7 juli kl.12 på Klevfos. #campmunch#supergjeng#grafikk#printmaking#utstillingsåpning#minifestival#klevfosindustrimuseum#løten
Kult 🙂 #morgansulele #campmunch  Jeg møtte Morgan 😀
INFO. Nå lørdag 13 august står mariannes sweet cakes og selger kaker på klevfoss industri museum. Masse aktivitet som skjer der nede :) jeg har dessverre vært uheldig og miste min mor på søndag. Og i den anledning vil jeg donere noe av inntekten til Kreftforeningen. Håper mange kommer innom oss på lørdag og vil kjøpe med seg eller sitte i vårt telt og kose seg med kake og kaffe 💕💕 vi har med oss. Makroner,kanelsnurrer,minipavalova,porsjonskaker osv. Vi tar med oss en kake som vi lodder ut og trekker en vinner der nede. Håper og se mange💕 ikke bare kan dere nyte noe godt og spise men også støtte en viktig sak 💕#mariannes.sweet.cakes#løten#decodium#eltekroken#kreftforeningen#kreft#nrkmat#bake#viprøver#rosasløyfe#campmunch

Det er spennende å reise bort alene, møte nye mennesker, bli kjent med nye steder, lære nye ting, føle mestring og skape noe med hendene sine. Det oppstår virkelig en helt spesiell stemning og energi når 20 kreative ungdommer fra hele landet samles her i Løten – på Edvard Munchs fødested. Camp Munch har som mål å utvikle deltakernes kreative talent og inspirere til videre satsing på kunsten. I tillegg har vi stort fokus på det sosiale og det som skjer etter at «arbeidsdagen» er over. Her skal vi ha det gøy!

«Lærerikt! Sosialt! Kreativt!»

Med disse tre ordene oppsummerer tidligere Camp Munch-deltakere oppholdet i Løten. Kunstleiren har blitt arrangert to ganger tidligere og tilbakemeldingene fra ungdommene som deltok vitner om at de var svært fornøyd med både det faglige og sosiale innholdet:

«Lærerne brydde seg og hjalp oss å bli bedre, og det var gøy å jobbe med andre kunstnere og få feedback/hjelp»

«Likte veldig godt at vi fikk lære mye om Munch og dra på ekskursjon til Oslo»

«Maten var veldig bra og det var også veldig fint sosialt»

«Det var fascinerende å lære om trykk, og jeg skulle ønske leiren varte sommeren ut!»